La carte

Menu

Madagasikara told out of salad! –
Madagasikara vertaald in salades!

East Cost salad (shrimps, exotic fruits salad, green salad)  14€
Salade van de Oostkust (salade van exotisch fruit met garnalen)
———
South salad (smoked fish, dates, Cap peas & green salad) 14€
Salade van het Zuiden (gerookte vis,dadels en erwten van de Kaap)
———
North salad (papaya or mango according to season, smoked chicken & melon green salad) 14€
Salade van het Noorden (papaya of mango volgens het seizoen, gerookte kip en meloen)
West cost salad (chicken gizzard, crack of cashew nut, cucumber, grass, green onions and coriander, green salad) 14€
Salade van de Westkust (gésiers, lever en maagjes van gevogelte), cashewnoten, komkommer, kruiden, pijpajuin en koriander)

Hot starters- Warme Voorgerechten

Shrimps seasoned with garlic and hot chili 14€
Pikante garnalen met look
———
Shrimps roulade and sambos with meat, and grass (coriandre, green onions, mint & salad) 14€
Roulade van garnalen en sambos van vlees met aangepaste Kruiden (koriander, pijpajuin, munt en salade)
———
Indian Ocean shrimps cassolette with coconut sauce and green pepper juice 14€
Stoofpotje van garnalen uit de Indische Oceaan met kokosmelk en groene pigment saus
———
“Masikita”(mini skewers of beef served with duo of and peanuts sauce and tomato rougail) 14€
“Masikita” : minibrochetten van rundsvlees met een duo van pindasaus en rougail van tomaat

The traditional malagasy soup – Typische soep

“Vary amin’ny anana”: delicious typical malagasy soup
(prepared with Malagasy aromatic leaves and herbs and rice)
14€
Heerlijke typische soep

Cooked dishes – Warme Hoofdgerechten

The famous “Ravitoto“ with pork served with coconut rice
(the malagasy favorite traditional dish)
19€
“Ravitoto” Het geliefkoosde gerecht uit Madagaskar op basis van varkenvlees en kokosrijst
———
“Voanjobory” (the famous peas of Bambara sautéed with pork) 19€
“Voanjobory” met varkenvlees (traditioneel gerecht met de bekende Bambara noten)
———
Duck with vanilla and soft curry sauce (salted but not sweet sauce) 24€
Eend met zachte curry en vanillesaus
———
Chicken with peanut sauce perfumed with coconut & sweet curry of Madagascar 21€
 
———
The Royal “ Romazava “ (the Malagasy national dish: chicken & beef cooked up with Malagasy aromatic leaves) 19€
“Romazava“ Royal (Nationaal gerecht van Madagaskar met kip, rundsvlees en bladgroenten)
———
Spicy sausages with red bean, curry sauce prepared the Island way 20€
Typische schotel van de eilanden: gekruide worst,bruine bonen en curry saus
——-
« Lelan’omby » (beef tong, ginger sauce / Malagasy way)(to be tasted! beef tongue, Malagasy way)  24€

Fish & Seafood from A to Z – Vis en zeevruchten

Camarons, coconut sauce and combava peel
(like green lemon) served with vanilla rice

Reuzegarnalen in een saus van kokos en een zeste van combava
(en exotische vrucht,gelijkend op een limoen)
25€
———
Camarons sautéed seasoned with “Tsiperifery” (wild pepper) and black pepper of Madagascar, served with rice perfumed with thyme 25€
———
Camarons pan-fried, green chili sauce seasoned with garlic 25€
Reuzegarnalen met een saus van groene piment en look
———
Camarons pan-fried, lemon juice & mango salad, perfumed with fruit passion & coriander 25€
Reuzegarnalen, mangosalade geparfumeerde met passievrucht en koriander
———
Pan-fried “daurade” (sea bream) fillets seasoned with garlic, black pepper of Madagascar sauce and m ixed aromatic herbs 24€
Gebakken goudbrasemfilet (dorade) met look, roomsaus met zwarte peper uit Madagaskar en een fris groen slaatje.
———
The « capitaine », coconut sauce & lime peel 24€
De « capitaine » geparfumeerd met cocos
———
The „ Romazava“ with fish and „mafana“ leaves (this Romazava is prepared with hot – but not spicy- aromatic leaves which will give you strange sensations on your tong) 19€
“Romazava” op basis van vis, gekruid met “brèdes mafana” (geurige bladgroenten die de typische smaak aan deze Romazava geven)
———

Royal tasting dish – Culinaire reis door Madagascar

 35€
(Romazava, chicken with coconut sauce, camaron sauted with Malagasy peppers, “voanjobory” and the famous “Ravitoto” )
(Romazava, kokoskip, tijgergarnalen, gegrilde goudbrasem en Ravitoto, opgediend met rijst, gepickelde groenten en rougail van tomaten) 
———